E fa'afefea ona galue pou savali?

A'ega

Ole a'ega maualuga: E mafai ona e tu'u fa'atasi ni fasilaau se lua i se mea maualuga, tulei i lalo ma fa'atasi lima e lua, fa'aoga le malosi o vae pito i luga e fa'aoso ai le tino i luga, ma lagona le fa'aitiitia o le mamafa o vae.Pe a alu aʻe i luga o mauga tifato, e mafai ona matua faʻamalolo le mamafa o vae ma faʻafeiloaʻi se vaega o le galuega e faia e lima pito i lalo i vae pito i luga.

A'ea'e malie: E pei ona e savali masani ai, o la'au e lua e tautevateva i luma.

941f285cca03ee86a012bbd4b6fb847

lalo ifo

Fa'asolo malie: Pi'u teisi, tuu lou mamafa i luga o pou savali, ma fa'agaoioi pou fa'asetete.Aemaise lava pe a le lelei tulaga o le auala, pe a alu ifo i luga o ni auala iliili malu, faʻaaoga laau e lua, o le ogatotonu o le kalave o loʻo i luga o laʻau, o loʻo i ai se lagona o le savali i luga o le eleele, ma e mafai ona vave faʻateleina le saoasaoa.

E matua tifato i lalo: I le taimi nei, o le pou savali e mafai ona faʻaaogaina e avea o se fulcrum ma e le mafai ona faʻamalolo le mamafa i tulivae ma vae.E le fesoasoani foi i le saoasaoa, ae aua le faatelevaveina i lenei taimi.

ea45b281a174dadb26a627e733301d5

Auala laugatasi

Auala mafolafola e leaga tulaga o le auala: O le tu'uina o lou mamafa i luga o le la'au e mafai ona fa'agesegese ai tulaga e loloto ai le tasi vae ae papa'u le tasi vae, e pei o auala mafolafola mafolafola.Alu tumau.

Auala mafolafola ma tulaga lelei auala: Afai e i ai se uta, e mafai ona e punou teisi ma la'u ese le uta i luga o le pou savali i ou lima e faaitiitia ai le aafiaga i ou tulivae.Afai e leai sau uta ma lagona e leai se aoga o pou savali, e mafai ona e tuʻu fua ou lima, lea e faigofie.

47598433875277bf03e967b956892ff

Tausia ma le tausiga o pou savali

1. A tatou le manaomia le pou savali, pe a tatou mananao e tuu ese, e sili ona teu ese le pou savali, ma tuu le avanoa i luga agai i lalo, ina ia mafai ona tafe lemu le vai i totonu.

2. Pe a faʻatumauina pou savali, e mafai ona e faʻaogaina se vaega itiiti o le ele e aveese e togafitia ai le ele i luga o le fogaeleele, ae aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e aveese uma gaʻo i luga o le fogaeleele, ina ia aua neʻi aʻafia ai le fetuunaiga ma le lokaina o galuega o pou savali .

3. O nisi taimi, o lo'o i ai ni nai fa'afitauli laiti i pou savali, ae e faigofie lava ona fa'ate'aina.Oomi lemu vaega o lo'o loka, pe fa'asusu fo'i pou savali, e mafai ona e fa'aitiitia ni fe'ese'esea'iga, ona mafai lea ona e fa'alelei pou savali.Tatala.

4. O se faafitauli e masani ona tupu i pou savali, o lona uiga, o le grommet i totonu o le pou o le a taamilo faatasi ma le pou ma e le mafai ona loka.O le tele o mafua'aga o lenei ituaiga o le fa'aletonu ona o le pa'u e palapala tele.Na'o le tala'ese o le pou, ona fa'amama lelei lea ma fa'apipi'i.Alu i tua ma faaleleia le faafitauli.

Afai e le mafai lava ona loka, pe a uma ona talepe le pou, liliu le mea manifinifi i totonu o le grommet e faʻasalalau ai le grommet, faʻaofi saʻo i totonu o le paʻu mafiafia, fetuunai i le umi e manaʻomia, ona loka ai lea.Na'o le fufusi.

5. Mo pou savali e fetuutuunai i vaega e tolu, e le na o le faʻalauteleina o se tasi o pou e aunoa ma le faʻaogaina o le isi pou, pe sili atu i le fua o le lapataiga o pou, lea o le a mafua ai ona faʻapipiʻi faigofie ma faʻaleagaina ma le mafai ona faʻaaogaina.

O le auala sili e faʻaaogaina ai o le faʻafetaui lea o isi pou faʻalautele e lua i le umi e tasi, lea e mafai ona faʻamautinoa le malosi lagolago o le pou savali ma faʻateleina le ola tautua o le pou savali.


Taimi meli: Iul-27-2022