O le pou savali sa'o e fa'asaoina galuega, ae o le mea sese e sili atu ona galue

O le toʻatele o tagata fiafia e aʻe mauga e lē amanaʻiaina le faaaogāina saʻo o pou savali, ma ua manatu nisi e lē aogā.

E iai fo'i tagata e toso sipuni e tusa ai ma le kikai, ma latou ave fo'i se tasi pe a va'ai atu i isi o tu'i le la'au.O le mea moni, o le faʻaaogaina o pou savali e matua malamalama lava.

Afai e le mafai ona e fa'aogaina sa'o pou savali, e le gata o le a le fesoasoani ia te oe e fa'aitiitia le uta, ae o le a aumaia ai ia te oe se lamatiaga saogalemu.

aa88080a2074e2d5a079fc7e4466358

Fa'aoga tatau o pou savali

Fetuuna'i le umi o pou savali

O le umi o pou savali e taua.E masani lava, e tolu vaega o pou savali e lua vaega e mafai ona fetuunai.

Amata i le tatalaina uma o pou savali, ma faʻalautele le faʻamau i tafatafa o le pito i lalo i le maualuga maualuga.O lo'o i ai fua i luga o pou savali mo fa'amatalaga.

Ona tu lea i luga o le vaalele ma le pou savali i le lima, o le lima e tautau i lalo, ave le tulilima e fai ma fulcrum, sii le lima i le 90 ° ma le lima pito i luga, ona fetuunai lea o le pito o le savali savali agai i lalo e faʻafesoʻotaʻi le eleele;pe tuu le pito i luga o le pou savali i luga o le eleele.5-8 cm i lalo o le tapuvae, ona fetuunai lea o le pito o le pou i lalo seia paʻi i le eleele;mulimuli ane, loka uma pou o le savali savali.

O le isi pou savali e le'i fetuunaia e mafai ona fetuunai i le umi tutusa ma le umi o loʻo loka.Pe a fetuutuunai pou savali, e le tatau ona sili atu i le maualuga o fetuunaiga umi o loʻo faʻaalia i luga o pou savali.A fa'atau pole savali, e mafai ona e fetu'una'i muamua le umi e iloa ai pe mafai ona e fa'atau se pou savali e sa'o le umi.

c377ee2c929f95662bf3eb20aaf92db

Fa'aaogāga tapulima

A fa'aaoga e le tele o tagata pou savali, latou te uumau le au ma fa'amalosi malosi, ma manatu o le aoga o le fusi tapulima e na'o le taofia o le savali savali mai le alu ese o latou tapulima.Ae o lenei uu e sese ma o le a na'o musele o lima e sili atu ona vaivai.

Fa'aoga sa'o: O le fusi tapulima e tatau ona piki i luga, fa'aofi mai le pito i lalo o le fusi tapulima, oomi i le gutu o le taika, ona u'u mama lea i le au e lagolago ai le pou savali i totonu o le fusi tapulima, ae le o le mau Uu mau le au.

I lenei auala, pe a alu i lalo, o le malosi o le aʻafiaga o le pou savali e mafai ona tuʻuina atu i o tatou lima e ala i le fusi tapulima;fa'apena fo'i, pe a alu a'e i luga, e tu'i atu le tui o le lima i le pou savali e ala i le fusi tapulima e maua ai le fesoasoani mo le a'ega.I lenei auala, e tusa lava po o le a le umi e te faʻaaogaina ai, e le lagona e ou lima le vaivai.

savw

Taimi meli: Iul-27-2022